пятница, 1 февраля 2013 г.

співпраця школи і міліції

Дти — це майбутн будь-яко нац та держави, на них покладають сво найкращ сподвання батьки, педагоги, наставники. Бог щедро обдарував дтей на Кцманщин рзними талантами: до науки, мистецтва, спорту. Вони прославляють рдну землю  радують свох батькв перемогами на рзних конкурсах, олмпадах та спартакадах, пдтверджуючи свом успхом те, що наш край  його люди благословенн Господом.Учора обдарован дти — неодноразов переможц та призери мжнародних, все-укранських та обласних конкурсв зустрлися за «круглим столом» з районною владою. У невимушенй атмосфер дружного сплкування присутн розповдали про сво захоплення, мр, плани.

Обдарован дти ЂЂЂ гордсть  надя Кцманщини

14 счня, на Василя, з веселою колядою  гарними внчуваннями до районно влади завтали дтки з кцманських дошкльного навчального закладу  навчально-виховного комплексу, аби привтати кервникв району  держслужбовцв з новорчно-рздвяними святами , за древньою народною традицю, засяти пшеницею — символом добра, достатку, багатства. Вони щиро бажали всм здоров’я, щастя  миру Божого. А напередодн святкування Старого нового року працвникв райдержадмнстрац та районно ради вншували з святами вихованц Оршвського дитячого будинку.

На щастя, на здоро Ђя, на Новий рк!

Цього тижня укранц святкували День Соборност та Свободи Украни. Чимало заходв вдбулося  на Буковин. В понедлок в Чернвецькй обласнй флармон голова обласно державно адмнстрац Михайло Папв, втаючи буковинцв з цю знаменною датою, наголосив, що укранська громадськсть вдзнача подвйне свято: дв фундаментальн цнност нашого народу — Соборнсть  Свобода — подналися в один урочистий день. Значення Свободи як невд'мно складово незалежно Украни набува виршального змсту  ста все бльш нерозривно пов'язаним з Соборнстю наших земель,  додав, що ми пишамося тим, що предтечами Соборност та Свободи нашо держави були й велик буковинц — учасники та провдники Буковинського Вча.

прямо зараз. При втрат пароля пройдть процедуру

Якщо Ви ще не зарестрован в систем - пройдть легку

Загрузка. Пожалуйста, подождите...

Комментариев нет:

Отправить комментарий